Tuinaanleg door een ervaren hoveniersbedrijf

 

Een tuin is heel persoonlijk. Daarom komt Koster Hoveniersbedrijf altijd bij u langs om uw tuinwensen te bespreken. Wij verwerken uw wensen zo veel mogelijk in uw nieuwe tuin en zorgen er voor dat uw tuin past bij het groene karakter van Rhenen en Veenendaal. Zijn er beperkingen of belemmeringen? Dan bespreken wij dit altijd met u. Ons doel is om uw droomtuin te verwezenlijken. Met minder nemen wij geen genoegen.

U wilt uiteraard jarenlang plezier aan uw nieuwe tuin beleven. Met bestrating die strak ligt en strak blijft liggen. Met tuinbeplanting die optimaal bloeit en groeit met de juiste waterhuishouding. Daarom volgen wij een bepaalde structuur voor de aanleg van uw tuin, die over het algemeen voor iedereen gelijk is. Wij hanteren de volgende fases:

Tuinaanleg fase 1: grondwerk
Vakkundig uitgevoerd grondwerk is de basis van een duurzame tuin. Het grondwerk wordt vakkundig uitgevoerd waarbij oude planten, tegels en andere zaken uit uw bestaande tuin worden gehaald. Vervolgens richt Koster Hoveniersbedrijf de contouren van de tuin in. In deze fase wordt ook de bemesting voor de tuinaarde geregeld. Een goede bemesting is van levensbelang voor uw bloemen en planten.

Tuinaanleg fase 2: tuinaanleg
Na het grondwerk van de tuin gaan wij over op de aanleg. Uw tuin begint in deze fase steeds meer te lijken op uw droomtuin. Bij de aanleg kunt u denken aan het verzorgen van de bestrating, het leidingwerk, het plaatsen van schuttingen en de aanleg van vijvers.

Tuinaanleg fase 3: tuinbeplanting
In deze fase legt Koster Hoveniersbedrijf de laatste hand aan uw tuin. Bloemen, bomen, planten en struiken planten wij vakkundig in. Nu kunt u gaan genieten van uw zorgvuldig aangelegde tuin, die in ieder seizoen groeit en bloeit.

Tuinaanleg voor particulieren en bedrijven

Zowel voor particulieren als bedrijven is Koster Hoveniersbedrijf een betrouwbare partner voor tuinaanleg. Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor tuinen en tuinaanleg.

Wij hebben ervaring met de aanleg van een grote verscheidenheid aan tuinen. Variërend van rustgevende binnentuinen waar uw personeel in alle rust kan lunchen tot een familietuin waar uw kinderen naar hartenlust spelen.

Achter ieder tuinontwerp zit een unieke gedachte en past naadloos bij uw wensen en uw woonomgeving. Koster Hoveniersbedrijf denkt graag met u mee om uw droomtuin te realiseren. Dat kan gewoon het hele jaar door. Wat u het beste uitkomt!

Werkwijze

Wij komen eerst bij u langs voor een oriënterend adviesgesprek. Wij luisteren goed naar uw wensen en stellen vervolgens een passende offerte voor u op met alle werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Akoster Hoveniersbedrijf

vraag tuinadvies gesprek aan via info@akosterhoveniersbedrijf.nl of ga naar contact.

Ga naar contact