Over ons

Wilt u een hovenier voor uw nieuwe tuin of wilt u uw bestaande tuin eens goed aanpakken? Of kunt u of wilt u het onderhoud van uw tuin niet (meer) zelf doen? Maak dan kennis met Koster Hoveniersbedrijf. Een hoveniersbedrijf met passie voor tuinen en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

Vakkundige hoveniers Kwaliteit is waar we voor staan. Wij zijn ervaren en professionele hoveniers. Met veel vakkennis op zak komen wij graag bij u langs. Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend een tuin adviesgesprek aan te vragen. Hierin kunnen we kennismaken en alvast ideeën voor uw tuin bespreken. En indien gewenst maken wij een offerte voor u.

Dit is dé meest gestelde vraag aan Koster Hoveniersbedrijf: ‘Wat kost het inschakelen van een hovenier?’. Zonder uw tuinwensen besproken te hebben, kunnen wij dit niet zeggen. Het hangt helemaal af van uw tuin, uw wensen en de klussen die uitgevoerd moeten worden. Wel kunnen wij u meegeven dat onze prijs/kwaliteitsverhouding bijzonder gunstig is.

Wij werken voor veel verschillende soorten klanten. Van particulieren tot bedrijven, maar ook voor verenigingen van eigenaren, scholen en bedrijven. Wilt u ons uitnodigen voor een vrijblijvend tuinadvies gesprek? Vul dan het contactformulier in op deze pagina. Wilt u liever eerst telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook.